Over mijzelf

Ik ben Kokkie van Aaken (1967), eigenares van Duim Voor Jou. Ik werk als integratief kinder- en jeugdtherapeut in mijn eigen praktijk in Veldhoven. Mijn loopbaan ben ik begonnen als muziekdocent. Muziek is één van mijn passies, omdat ik daar mijn emoties helemaal in kwijt kan.

In de jaren dat ik instrumentale lessen gaf aan diverse muziekscholen heb ik veel gewerkt met kinderen en jongeren. Veel van hen hadden extra aandacht en hulp nodig op het sociaal-emotionele vlak of op gedragsgebied. Daarin werd mijn tweede passie geraakt: het helpen van kinderen om hen uit te laten groeien tot gelukkige volwassenen.

“Het geeft mij veel energie om jongeren te helpen om hun eigen kracht terug te vinden.”

Werkend in mijn praktijk als integratief kinder- en jeugdtherapeut kan ik deze passie met veel plezier uitoefenen. Hiervoor heb ik zowel de opleiding tot kindercoach als die van integratief kinder- en jeugdtherapeut doorlopen. Voor de deskundige aansluiting bij de reguliere gezondheidszorg heb ik aanvullend ook de opleiding Psychosociale Medische Basiskennis afgerond.

Ik ben nieuwsgierig naar wat een kind of jongere beweegt en kan hierbij uiteraard ook muziek inzetten. Door te kijken naar het gedrag en de positieve intentie daarachter help ik kinderen en jongeren inzicht te krijgen in hun behoeftes. Elke ontdekkingstocht van een kind of jongere is een uniek pad, wat ik samen met hen een stukje wil lopen. Zo kan ik hen helpen om uit te groeien tot volwassen mensen die in hun kracht staan. Daarbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van het compliment: “Duim Voor Jou”.


Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!
Ga naar contactpagina

Platanenlaan 21
5507 ME  Veldhoven

(+31) 6 5100 1943
info@duimvoorjou.nl
NFG lidnummer: 8543
RBCZ licentienummer: 170677R
SKJ nummer: 140002027

Kvk nr.: 66542189
AGB praktijkcode: 90062567
AGB zorgverlenercode: 90103172